Рома се интересува от Станислав Манолев 16.02 | 14:07

Българският национал е в полезрението на Луис Енрике

От Краси Киров

Българският национал Станислав Манолев е една от трансферните цели на наставника на Рома Луис Енрике. Това съобщава италианското издание Il Messaggero.

Вестникът обяснява, че испанският специалист не е доволен от постоянните грешки, които допускат неговите играчи.

Следващите няколко шампионатни мача ще бъдат решаващи за това кои футболисти ще останат в тима на "вълците" и кои ще напуснат през лятото.

Говори се, че наставника е недоволен от представянето на Алеандро Роси. 25-годишният италианец и стартирал в 13 мача от Серия А този сезон. Негова резерва в дясната зона на защитата е Марко Касети, който вече ще навърши 35 години. Бразилецът Сисиньо пък е даден под наем в родната си страна и едва ли има бъдеще в Рома

В същото време Луис Енрике вече е набелязал някои от потенциалните нови попълнения за отбора.

На първо място сред тях е 26-годишният Станислав Манолев, който е играч на холандския гранд ПСВ и на него ще се разчита да подсили отбраната на Рома.

Освен него младият специалист следи 20-годишният централен защитник на гръцкия АЕК Константинос Манолас, чийто договор с настоящия му тим изтича.

Друго евентуално ново попълнение на "вълците" е хърватинът Дино Шкворч от белгийския Мехелен. Той е на 22 години и също играе в центъра на защитата.

Станислав Манолев играе в ПСВ Айндховен от от 2009-та година насам. Преди това той защитаваше цветовете на Литекс.

Футболистът има 20 мача за националния отбор на България, а наскоро името му беше свързвано с трансфер в Ювентус, а преди това се твърдеше, че и Валенсия следят изявите на българина.

Водещи

Най-четени