Роналдо бесен на Реал Мадрид 04.09 | 18:57

Причината - продажбата на Месут Йозил

От Иво Вецев

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е буквално извън кожата си от продажбата на Месут Йозил в Арсенал, като за това потвърждават както медиите в Испания, така и съотборниците му в португалския национален отбор.

В момента CR7 се намира в родината си, където се подготвя за предстоящата световна квалификация на тима, както и контролата срещу Бразилия през следващата седмица. Самият играч не е на себе си от новината за Йозил.

"Продажбата на Месут Йозил е много лоша новина и за отбора, и за мен. Той беше човекът, който най-добре разпознаваше движенията ми по терена", е бил коментарът на Роналдо пред неговите съотоборници в Португалия.

Освен това вчера цял ден е бил като "призрак", говорейки сам на себе си, че не разбира как "един играч, който може да прави разликата, е продаден в последния ден". Най-честите му думи пък са били: "Бесен съм, как можаха да продадат Йозил".

Именно благодарение на немския плеймейкър Роналдо се превръна в истинско страшилище по испанските терени, като за три сезона двамата изградиха невероятно партньорство, а 27 от головете на португалеца са асистирани от Йозил. Срещу Барселона пък CR7 има 12 гола, от които 7 са след пас на плеймейкъра.

Думите на Роналдо само засилват спекулациите около неговото бъдеще, като той вече няма доверие на Флорентино Перес и след края на сезона няма да подпише нов договор, тръгвайки си за по-малка сума от тази, за която пристигна. Договорът му изтича през лятото на 2015 година.

Водещи

Най-четени