Роналдо мрази Кока-кола - демонстрира го на Евро 2020 ВИДЕО 15.06 | 09:00

На пресконференцията преди днешния мач на "мореплавателите" срещу Унгария в Будапеща CR7 демонстративно отмести 2 бутилки Кока-кола от масата пред себе си и си взе бутилка вода. После на висок глас каза: Кока-кола - не пийте това нещо, пийте вода

От iNews.bg

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо си позволи съвесем явно да се изгаври с един от основните спонсори на Евро 2020. Иде реч за гиганта Кока-кола, койти е един от спонсорите на шампионата на Стария континент. На пресконференцията преди днешния мач на "мореплавателите" срещу Унгария в Будапеща CR7 демонстративно отмести 2 бутилки Кока-кола от масата пред себе си и си взе бутилка вода. После на висок глас каза: Кока-кола - не пийте това нещо, пийте вода.

Всичко това се случи пред слисаните погледи на една камара журналисти и милиони зрители по телевизията. Шашнат от постъпката на Роналдо остана и неговият наставник в тима на Португалия - Фернандо Сантош. Последният вероятно веднага се е сетил, че действията на звездата му могат да донесат до наказания, защото Кока-кола едва ли ще остави нещата така.

Със сигурност едно е ясно. Кристиано е постигнал всичко във футбола и може да си позволи да отправя подобни послания, които имат за цел да научат младото поколение на здравословни навици.

Водещи

Най-четени