Роналдо силно впечатлен от Анчелоти 06.08 | 08:21

В същото време португалската звезда нападна бившия наставник Жозе Моуриньо

От Краси Киров

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не спести комплименти по адрес на новия треньор Карло Анчелоти, който наследи на поста напусналия Жозе Моуриньо.

По същото време, когато отвърна на казаното от бившия си наставник Моуриньо, най-скъпият футболист в историята се изказа повече от ласкаво за италианския специалист.

На 7 август Роналдо и Реал Мадрид ще се изправят именно срещу Специалния и неговия Челси, като двата тима ще спорят за трофея на "Гинес Интернешънъл Къп". 28-годишният нападател пък довери, че всички в съблекалнята на "лос меренгес" са повече от щастливи с Анчелоти.

"Всички ние сме много доволни от работата си с треньора", довери "седмицата".

"Тренираме добре и водим възможно най-добра подготовка за новия сезон. Анчелоти се държи приятелски с всички играчи, което е добре за нас. Общуването с него е лесно, като той е страхотен треньор. Имаме силно желание да се учим от Анчелоти", добави Роналдо.

Карло Анчелоти ясно даде да се разбере, че все още не е решил къде точно да постави Кристиано в схемата си. Самият португалец довери, че и той не е сигурен за позицията си на терена.

"Треньорът има различни планове и позиции за всички. Ще видим къде ще постави мен. Не съм разтревожен за това, важен е отборът", поясни Роналдо.

Водещи

Най-четени