Рони О'Съливан замества снукъра с чистене на кочини на село 09.01 | 12:22

Ракетата е намерил странен начин да се разсейва от мисли за щеки и топки

От Даниел Любомиров

Рони О'Съливан за пореден път доказа, че е един от най-пъстрите характери в спорта, след като направи признание за последните си занимания откакто не играе снукър.

Както е известно, 4-кратният световен шампион отказа да се състезава през настоящия сезон и има съвсем минимален шанс да реши да се завърне през май, за да защити титлата си от "Крусибъл".

Ракетата прекарвал времето си във ферма, където по цял ден чистил свински кочини и конюшни, оправял огради и редял бали със сено. 37-годишният мултимилионер продължава да се бори с депресивните си състояния и не играе снукър, за да има повече време за семейството си.

"Имах нужда от нова цел в живота си, нещо, заради което да се събуждам сутрин. Затова реших да отида на село във фермата, където има кокошки, коне, прасета, крави и кози", разкри О'Съливан, цитиран от The Sun.

"От известно време по цял ден чиста конюшни и кочини, свалям и оправям дървени огради, слагам боклуци във варели и чистя кал.

Занимавам се предимно с физическа работа, като например да местя с гребло големи бали сено и да храня животните. Толкова ми беше скучно, че трябваше да правя нещо различно."

Въпросната ферма се намира в гората "Епинг", която е древна местност близо до Есекс и в нея Ракетата работи като доброволец три пъти в седмицата.

"Ставам към 8 часа, тичам към 5 км и след това се отдавам на 8-часова работа във фермата. Трябва ми ежедневие, което е напълно различно от онова, докато бях снукър играч.

Имам да подреждам много неща от живота си преди изобщо да си помисля за завръщане в спорта", завърши Рони.

Водещи

Най-четени