Рууни преподписва с Манчестър Юнайтед 25.01 | 14:50

Събитията в Манчестър все по-позитивни

От Иво Вецев

Седмицата може да се окаже много добра за феновете на Манчестър Юнайтед, които от началото на сезона трябваше да преживеят много неприятни моменти, срамни загуби и отпадания от различните турнири на Острова.

След като трансферът на Хуан Мата беше обявен официално и остава само играчът да сложи подпис под договр за 4.5 години, сега и звездата на тима Уейн Рууни е на път да зарадва феновете, като обвърже бъдещето си с Манчестър Юнайтед.

Според няколко източници и агенти на Острова, клубът и играчът вече водят преговори за удължаването на контракта на играча, който изтича през лятото на 2016 година.

През лятото Уейн Рууни настояваше за трансфер, заради неразбирателство с клубното ръководство и няколко скандала със Сър Алекс Фъргюсън, но все пак Дейвид Мойс отказа да продаде звездата си, а сега националът е готов да подпише.

Нападателят е обнадежден от трансфера на Хуан Мата в тима, а в същото време е бил уверен от ръководството, че това няма да е последната придобивка на тима и през лятото ще бъдат осъществени още няколко силни трансфера.

Рууни пък ще преподпише до лятото на 2019 година, като ще се разписва срещу 250 хиляди паунда семично.

Водещи

Най-четени