Сани Жекова с амбициозни цели за сезона 30.11 | 15:40

В най-добрата си форма съм за последните години, каза сноубордистката

От iNews.bg

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова заяви, че си е поставила много амбициозни цели за новия сезон, който включва и Олимпийските игри в Пьончан през февруари следващата година.

"Положих доста усилия в последните две години и успях да се възстановя след две много тежки контузии. Беше дълъг път, но научих доста. Тази година се чувствам по-добре. За съжаление, понякога не всичко зависи от мен, но аз ще се постарая да си свърша максимално работата", заяви Жекова на пресконференция днес.

Красавицата, която е сред надеждите ни за медал догодина в Южна Корея, не обяви конкретните си цели за сезона, но каза, че те са амбициозни. "Поставила съм си лични цели, които са много високи и амбициозни, както обикновено", добави българката, която ще участва на шест старта от Световната купа по сноуборд преди Пьончан 2018.

Жекова каза, че подготовката й за сезона е преминала добре и е в нужната спортна форма. "Подготовката премина добре, въпреки че не минахме метър с дребни травми и болежки. Но сега съм добре. В страхотна форма, може би най-добрата за мен в последните години и сега гледам напред", коментира още Александра Жекова, която ще участва на четвърта поредна олимпиада, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени