Санчо се ядоса, че негов съотборник е любимец на Тен Хаг! Юнайтед няма реми този сезон 11.10 | 15:38

"Червените дяволи" са с 4 победи и 4 загуби в първенството, а в ШЛ записаха 2 поражения до момента

От iNews.bg

Техничарят Джейдън Санчо е бесен, че конкурентът му за титулярно място Антони е любимец на треньора в Манчестър Юнайтед. Това е най-новата версия за конфликта между Санчо и Ерик тен Хаг, разпространена от FootballTransfers.com.

Журналистът Джак Талбот твърди, че недоволството на Санчо се е зародило, докато той е наблюдавал как Антони прави грешка след грешка, но въпреки това е предпочитан от мениджъра за позицията на дясното крило.

Бразилецът беше привлечен през миналото лято за огромната сума от 100 млн. евро от бившия клуб на Тен Хаг Аякс. Треньорът беше добре запознат с качествата на Антони и започна да го налага упорито, макар че играчът не впечатли с приноса си към отбора, пише webcafe.bg.

В същото време, Санчо се задържаше повече на резервната скамейка, но и той самият не блестеше при появите си на терена. Бразилецът престоя известно време извън игрището, след като бившата му приятелка го обвини в домашен тормоз.

Той обаче беше върнат в състава, докато Санчо остава в немилост и изобщо не е в групата за мачовете, а клубът му търси купувач. Напоследък се появи слух че това може да е италианският гигант Ювенутс.

На фона на вътрешните ежби в Юнайтед букмейкърските залози за титла на "червените дяволи" във Висшата лига могат да донесат на любителите на залозите солидна печлба. Причината е, че коефициентите са доста високи, защото тимът от 8 мача има 4 победи и 4 загуби. Интересното е, че Юнайтед няма равен не само в английското първенство, а и в Шампионската лига и затова palms bet бонус код може да даде опция да се търси най-сетне реми или пък да се гони тенденцията такова да няма на най-високи ставки. В най-комерсиалния турнир клубът записа 2 болезнени загуби - 3:4 в Мюнхен от Байерн и 2:3 вкъщи от Галатасарай.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е кандидат за трансфер на 19-годишния португалски национал Жоао Невеш от Бенфика, съобщава вестник "Сън". Според информацията, халфът е с откупна клауза в размер 103 милиона паунда.

Невеш наскоро получи първата си повиквателна за португалския национален тим и ще запише официален дебют в евроквалификациите срещу Словакия и Босна и Херцеговина.

Невеш е желан лично от мениджъра Ерик тен Хаг, който е изпратил скаути на Юнайтед в Португалия за халфа на Бенфика и защитника на Спортинг Лисабон - Гонсало Игнасио, добавя "Сън". 19-годишният Невеш е регулярен титуляр в състава на Роджър Шмидт, след като замени преминалия в в Челси - Енцо Ернандес. 

Скаутите на Юнайтед са гледали на живо Невеш срещу Ещорил. 

Водещи

Най-четени