Световно първенство по футбол със Sporta.bg! 26.05 | 17:06

Вижте къде може да намерите пълна информация около предстоящия Мондиал 2014

От iNews

Световното първенство по футбол започва след няколко дни. Точно на 12 юни е откриването, а час по-късно от 23:00 часа започва най-големият футболен форум на планетата с двубоя между Бразилия и Хърватия.

Всичко най-интересно около Мондиал 2014 може да видите в най-новата страничка на Sporta.bg за световното по футбол в Бразилия.

Можете много лесно да следите всички новини за вашите любими отбори, както резултати и класиране. За ваше удобство може да намерите подробна информация за всички стадиони с кратка история.

Ще можете да се информирате за голмайсторите и най-грубите играчи на Мондиал 2014. Всеки футболен мач от Бразилия ще бъде отразен детайлно в рубриката за следене на живо.

Редакторите на Sporta.bg ще ви запознаят с големите фаворити на Световното по футбол с пълни описания на силните и слабите страни на всеки отбор.

Това не е всичко. По време на Мондиал 2014 всички фенове ще могат да покажат своите майсторски прогнози в играта, създадена специално за тях – "Играй за Световно".

В момента може да проверите своите знания относно историята на световните футболни първенства. За най-добрите има множество награди, а победителят ще спечели двойна почивка за пет дни!

Водещи

Най-четени