Седем неща, които могат да се случат в мача Ювентус - Барселона 04.06 | 14:22

Финалът на Шампионската лига предстои!

От iNews.bg

Отново настъпи време за финалната битка в Шампионска лига, като този път един срещу друг се изправят отборите на Ювентус и Барселона.

Двубоят на "Олимпиащадион" в Берлин ще се проведе в събота, като Ювентус и Барса ще играят за съответно трети и пети трофей от най-престижната клубна футболна надпревара на планетата.

Повечето букмейкъри и анализатори определят каталунския гранд за фаворит в сблъсъка, но както добре знаем, твърде често във финалите няма фаворити и аутсайдери. Деветдесетте минути на "Олимпиащадион" в германската столица могат да предложат всякаква развръзка на срещата, в което и се крие очарованието на всеки един финал.

Предлагаме ви и седем неща, които според нас могат да се случат тази събота в Берлин. Някои от тях пък вече са достъпни и като залози в букмейкърските къщи по света!

1. Луис Суарес ще ухапе някого

През лятото нападателят на Барселона обеща, че инцидентът с Джорджо Киелини на Мондиал 2014 ще му бъде последен, но имаме чувството, че Суарес и преди е обещавал подобни неща.

Няма как да не отчетем факта, че Суарес и Киелини отново ще бъдат заедно на терена, което прави сблъсъка между Юве и Барса до известна степен още по-интригуващ. Дори и този път "жертвата" да не е Киелини, предпоставките за нова канибалска проява от страна на уругваеца са налице.

Какво още може да се случи между Ювентус и Барселона можете да видите в материала на Div.bg.

Водещи

Най-четени