Серхио Рамос се шегува с Жозе Моуриньо 30.11 | 13:13

Защитникът на Реал Мадрид умишлено се прави на ударен

От Даниел Любомиров

Испанският национал от Реал Мадрид Серхио Рамос умишлено не пожела да коментира думи по негов адрес на бившия му треньор в "белия балет" Жозе Моуриньо. Преди седмици защитникът на "кралския клуб" изрази разочарованието си от факта, че въпросни футболисти пропускат мачовете на националния отбор на Испания с Беларус от квалификациите за Евро 2016 и контролата с Германия, но са готови за игра в клубните си отбори.

Въпреки че не назова имена тогава, Рамос очевидно визираше Франсеск Фабрегас и Диего Коста, които направиха точно това. Жозе Моуриньо опита да защити възпитаниците си с думите, че Рамос "не е лекар" и не може да прецени дали физическото състояние на дуото е позволявало участие във въпросните срещи на "Ла Фурия".

Попитан как би отвърнал на Моуриньо, Рамос се пошегува, че не желае да коментира президента на Селта. Шегата е очевидна, тъй като собственикът на клуба от Виго се казва Карлос Моурино.

Иначе с помощта на Рамос вчера Реал Мадрид постигна победа с 2:1 като гост на Малага и записа рекорден 16-ти пореден успех във всички турнири, което се случва за първи път в славната история на "белия балет".

Водещи

Най-четени