Силен интерес към Банско в предстоящите стартове за Световната купа 25.10 | 07:45

На 26 и 27 февруари 2011 курортът ще приеме суперкомбинация и слалом при мьжете, очаква се положителен тласък за туристическия бранш

От Нели Минчева

Фенклубовете на големите звезди в ските демонстрират силен интерес към Банско. Феновете разграбиха брошурите за стартовете от Световната купа в България.

На 26 и 27 февруари 2011 г. курортът в Пирин ще приеме суперкомбинация и слалом при мьжете. „Чухме добри неща за Банско и със сигурност ще дойдем“, коментират ски-любители от цяла Европа. Очаква се събитието да даде положителен тласък на туристическия бранш в града.

Иначе фенклубовете направиха изключително шоу на парада в Зьолден. Всички агитки преминаха през централната улица на града и показаха на какво са способни. Освен за шоу феновете дадоха най-доброто от себе си и заради наградата от 1500 евро, която домакините връчват на най-атрактивните запалянковци.

Безспорно най-голямата атракция бе фенклубът на Кристоф Инерхофер (Ит). Привържениците на италианеца от Южен Тирол преминаха на парада с типични тиролски носии. Феновете си бяха направили и специално возило с двигател от косачка.

Водещи

Най-четени