Сираков към феновете на Левски: Очаквайте "атомна бомба" 27.05 | 08:00

Наско се закани да взриви страстите в българския футбол

От iNews.bg

Легендата на Левски Наско Сираков обеща, че до 2 седмици ще разкрие неща, които ще подействат като "атомна бомба" и ще взривят страстите в българския футбол.

Сираков бе гостува в предаването "Зона спорт", където заяви, че изказването му ще бъде насочено съм "синята" общественост, без да разкрива повече подробности. Освен това бившият спортен директор на Левски говори по още много злободневни теми, свързани с наскоро навършилия 100 години клуб.

"Всяка моя дума предизвиква прекалено много коментари у нас. Аз обмислям много сериозно нещо, което ще обявя до 2 седмици. Ще бъде с ефект на атомна бомба. Няма да коментирам повече, ще бъде много интересно и ще касае всички левскари", категоричен беше Сираков. 

Той коментира и думите от юбилея на Тодор Батков, че Левски в скоро време ще изживява нови и велики европейски вечери.

"Разбирам много неща, но знам едно нещо - това, което каза Батков след мача, е лъжа. Обеща европейски вечери на хората, но това е поредната лъжа и манипулация. Това няма как да се случи в този момент, ако има предвид в следващите 3-4 години - добре. 

Но най-скоро време означава следващата година. Няма как да се получи в толкова кратко време, но дано да греша. Първо, пари за селекция няма.

Начинът, по който се определят приоритетите, Гонзо няма да разполага с почти никакъв финансов ресурс да прави нов отбор. Той трябва да се насочи към евтини и най-вече български футболисти и млади. Публиката би го приела, но това не предполага европейски вечери от този ранг в скоро времe", сподели легендата на Левски и продължи с финансирането на клуба.

"Една част я дава  Батков, но се съмнявам той да дава всички при. Виждаме, че той вече няма възможност да помага на Левски. След като нямаш възможност, трябва да си тръгнеш".

Водещи

Най-четени