Сколари: Това е Мондиалът на Бразилия 12.06 | 15:59

Големия Фил обеща на бразилците шеста световна титла

От iNews.bg

Селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари изрази мнението на цялата нация с думите: "Това е нашето световно първенство" на официалната си пресконференция преди мача на откриването на Мондиал 2014 тази вечер.

Възпитаниците на Сколари излизат срещу Хърватия на "Арена Сао Пауло" от 23:00 часа българско време, а церемонията по официалното откриване на Световното първенство в Бразилия започва два часа по-рано.

"Искам да кажа на всички бразилци, че моментът настъпи. Това е нашето световно първенство", бяха първите думи на Големия Фил.

"Имаме да преодолеем седем стъпала. Трябва да ги изкачим всичките, но като за начало трябва да започнем с първото.

Не можем да ги прескочим и седемте наведнъж. Първото е срещу Хърватия. След това ще останат още шест препятствия, през които трябва да минем, ако искаме да спечелим световната титла", обясни Сколари.

Голямата звезда на "Селесао" Неймар също бе на срещата с медиите. Той сподели мнението на треньора си, че времето за шести триумф на Бразилия е дошло.

"Надявам се, че ще помогна на Бразилия по най-добрия възможен начин, за да сбъднем мечтата на футболистите и всички бразилци, която е да спечелим титлата", каза звездата на Барселона.

Водещи

Най-четени