Скоро ще се молим за "Титан", смята Цимбика 04.08 | 12:23

Скандалният Калоян Стоянов не дава много време на Александър Томов в ЦСКА

От Константин Симидчийски

Бившият шеф на ст. "Българска армия" Калоян Стоянов - Цимбика, който отново доби популярност след скандала със Стойчо Младенов, даде песимистична прогноза за бъдещето на ЦСКА.

През миналия месец Цимбика попадна в центъра на вниманието, след като се сдърпа със Стойчо Младенов по време на тренировка на "червените".

В последствие Стоянов бе задържан от органите на реда, след като Младенов подаде жалба в полицията. Наставникът и до днес твърди, че е бил заплашван със смърт от бившия боксьор, което той категорично отрича.

"Видяхме се пред съблекалнята и го попитах: "Какво мисли, защо ни лъжат?" и че ще му търсим отговорност за привличането на скъпи състезатели за сметка на наши кадри. Видяхме се пред съблекалнята и го попитах: "Какво мисли, защо ни лъжат?" и че ще му търсим отговорност за привличането на скъпи състезатели за сметка на наши кадри. Не съм го удрял. Ако го бяха ударил, нямаше да има кой да подаде жалба в полицията", заяви Стоянов пред "Стандарт".

Според бившия шеф на "Армията", ЦСКА трудно ще просъществува с Александър Томов начело на клуба.

"Ще си купя една акция, както бих си купил магнитче за хладилника за 2 лв. Ще си я сложа вкъщи като сувенир. И тя му е много. Такива като мен има много и ние наистина може да съживим ЦСКА, но само когато този, който отговаря за парите, не се казва Александър Томов", коментира Цимбика.

Според Стоянов, съвсем скоро феновете на ЦСКА ще се молят за връщането на "Титан" в клуба.

"Предлагам вече да не връщаме темата. Митко (б.а. Борисов) и Иво (б.а. Иванов) са затворена страница. Част от тези хора, които в момента са на власт в ЦСКА, настройваха общественото мнение. Само че след един месец ще се молим за Митко и Иво. За съжаление те сърбаха кашата и обратен път няма".

Водещи

Най-четени