Скука и нулево реми между Коста Рика и Англия 24.06 | 20:53

Англичаните завършиха мача без точен удар във вратата на съперника си

От iNews.bg

Коста Рика и Англия завършиха при нулево реми в последния си мач от група D на Световно първенство 2014 в Бразилия.

Като цяло двубоят не блестеше с кой знае какви футболни достойнства, като костариканците явно пазеха силите си за предстоящия осминафинал, докато англичаните отново разочароваха феновете си.

Възпитаниците на Рой Ходжсън не успяха да отправят нито един точен удар във вратата на съперника си, а останалите им положения също не бяха от най-опасните.

Най-сериозната възможност за гол се откри пред латиноамериканците от статично положение през първото полувреме. В 23-ата минута Селсо Боргес изстреля истински снаряд от пряк свободен удар, но вратарят на Англия в този мач - Бен Фостър успя да докосне топката, след което тя облиза гредата и излезе в корнер.

Като цяло срещата бе по-динамична през първото полувреме, а след почиваката играта се накъса и головите положения почти липсваха.

В крайна сметка Коста Рика и Англия не излъчиха победител, а с точката от това реми "Лос Тикос" спечелиха първото място в група D, изпреварвайки Уругвай, който излъга Италия с 1:0 в другия мач и също намери място на осминафиналите.

Вижте съставите и пълна статистика от Коста Рика - Англия >>

Подробности за мача може да прочетете в Sporta.bg>>

Водещи

Най-четени