Снукър елитът идва у нас за 3-ти пореден път 07.04 | 15:26

PTC Victoria Bulgaria Open ще се проведе отново в София

От Даниел Любомиров

Снукър маестрото Рони О'Съливан и оснаталите величини в този спорт за трета поредна година ще дойдат в България, за да участват на турнира от сериите на Световното турне на играчите (Players Tour Championship) PTC Victoria Bulgaria Open.

Турнирът ще се проведе отново в зала "Универсиада" в София, като квалификациите ще започнат на 29-ти септември, а основната фаза е от 3-ти до 5-ти октомври. Всички мачове от телевизионната фаза (от 3-ти до 5-ти) започват от 10 часа, като най-интересните двубои ще влязат в програмата на най-големия спортен канал в Европа – Евроспорт.

Билетите за най-дългоочакваното снукър шоу в България вече са в продажба на официалния сайт на Евентим (купи билет на този линк). Застрахователно дружество Виктория отново ще бъде генерален спонсор на турнира, а Министерството физическото възпитание и спорта също ще подкрепи престижната надпреавара. Наградният фонд е 130 хиляди евро.

Миналата година турнирът пожъна голям успех, като зрителският интерес бе повече от задоволителен - "Универсиада" се пукаше по шевовете, особено във финалния ден на надпреварата.

Този път почитателите на Рони О'Съливан ще имат възможност да се срещнат с него още по-отблизо, тъй като той ще участва в специална среща с феновете и ще раздава автографи.

Водещи

Най-четени