Собственикът на Ботев (Пд): Това е правилният път 26.07 | 08:14

Феновете на отбора искаха лично да благодарят на благодетеля си след поредната победа в Европа

От Краси Киров

Собственикът на Ботев (Пловдив) Цветан Василев изрази своето задоволство от класирането на тима за третия квалификационен кръг на Лига Европа, но бе категоричен, че тима има още да расте.

Късно снощи Ботев удари Жрински (Мостар) с 2:0 и се класира за третия квалификационен кръг в надпреварата, където ще срещне Щутгарт.

Феновете за пореден път изразиха своята благодарност към босът на Ботев (Пловдив) след като Цветан Василев възроди техния любим клуб и го поведе към успехи в Европа.

"Има още към какво да се стремим и да се усъвършенстваме, не сме максималисти. Убеден съм, че отборът върви по правилния път, навлиза във форма.

Виждам, че попълненията са добри и са намерили своето място в отбора. От там нататък всичко е и шанс", заяви Цветан Василев след края на двубоя.

След края на двубоя някой от най-щастливите фенове искаха лично да благодарят на собственика на Ботев (Пд) за успешното развитие на клубa и инвестициите в детско-юношеската школа на отбора, която гарантира бъдещето на "канарчетата".

Водещи

Най-четени