Спортист на годината под мотото "Супергероите на нашето време" 30.11 | 16:16

Тази година ще се състои 55-та церемония за най-добър спортист на България

От Краси Киров

55-та юбилейна церемония за тържественото награждаване на спортист на годината, спортист с увреждания на годината, отбор на годината и треньор на годината ще продължи да надгражда своя стил и блясък, както всяка година. Отново ще има уникален сценарий и тема, като този път мотото е "Супергероите на нашето време".

"Понятието "супергерой" има оценъчен смисъл и се дава на хора, които действат не в своя полза, а в полза на обществото. Това са хора, притежаващи необикновени и свръхестествени способности...

Спортът от своя страна е не само победи, спортът е воля и желание за успех. Състезанието и Олимпиадата създават лидери, те пишат история и превръщат спортистите в герои - супергероите на нашето време!", сподели Борислав Петров, мениджър публични комуникации и стратегии в Нове АД Холдинг.

Стилът на церемонията ще е с типичната за 30-те и 40-те винтидж визия - бохемски стил, пропит с много джаз и суинг. Ще има препратки към комикс визия, от където са произлезли първите супергерои. Декорът на сцената ще e град, подобен на този от филма на Милър, Родригес и Тарантино - "Sin City".

Облекла на водещите и артистите също ще са съобразени с тази епоха. Черно-бели костюми, шапки с периферия, райета, черно-бели квадрати, тиранти за мъжете и разкроени поли, воалетки, високи, но дебели токчета, чорапи с ръб, различни аксесоари - пера, обеци, гердани, гривни и т.н. за жените.

Всичко това ще бъде реализирано от "24/7" - изпълнителен продуцент на церемонията за трета поредна година.

За музикалната част от церемонията се грижа Владимир Ампов - Графа, който освен като музикален продуцент, ще вземе участие и като изпълнител на една от песните. Парчетата ще бъдат популярни хитове, изпълнени в нов аранжимент в джаз и суинг интерпретации.

Другите музикални изпълнители, под съпровода на Брас асоциация Биг бенд на Ангел Заберски син, са Sentimental Swingers, Белослава, Рут Колева и Орлин Павлов.

Водещи

Най-четени