Станаха ясни участниците на PTC Victoria Bulgaria Open 04.09 | 17:51

Всички големи звезди ще пристигнат в София без Рони О'Съливан

От iNews

Световната федерация по снукър обяви днес схемата на турнира PTC Victoria Bulgaria Open.

Както Sporta.bg вече съобщи, голямата звезда на снукъра Рони О'Съливан няма да участва в турнира.

Ракетата все още си почива от официални състезания. Феновете на снукъра обаче не трябва да се разочароват защото скоро ще стане ясна друга изненада свързана с Рони О'Съливан и България.

Турнирът от сериите PTC ще се състои от 3-ти до 5-ти октомври в зала "Универсиада". Българските фенове ще могат да се насладят на присъствието на световния номер 1 Марк Селби, който спечели и световната титла.

Големите звезди и победители в последните два турнира в София – Джон Хигинс и Джъд Тръмп ще пристигнат отново в България. Фенките на Нийл Робъртсън няма да останат разочаровани защото "Машината от Мелбърн" ще търси първи трофей в София.

За първи път в България ще пристигне и Али Картър, който два пъти губи финала в "Крузибъл" от Ракетата. Както е известно той беше извън спорта за известно време заради рак на белия дроб, но успя да се възстанови и отново ще радва феновете. Sporta.bg е официален медиен партньор на турнира и ще ви информира за всичко около джентълменската игра. Очаквайте ексклузивни интервюта с големите звезди на снукъра и още изненади.

От българска страна ще излязат най-добрите ни състезатели начело с Георги Величков, Братислав Кръстев и Ивайло Пеков. Вижте пълната схема на турнира тук.

Бъдете част от турнира PTC Victoria Bulgaria Open. Билети може да закупите в мрежите на Евентим.

Водещи

Най-четени