Станимир Стоилов: Сърцето ми трепна, когато "Герена" гръмна 05.02 | 07:34

Мъри изказа гледната си точка по отношение на строежа на нов стадион на Левски и даде пояснения за плановете на Ботев в тази насока

От Даниел Любомиров

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов заяви, че селекцията в състава му не е приключила и винаги може да се привлече нов футболист, ако той самият прецени, че има такава нужда.

Мъри изрази надеждата си, че към работата му ще бъде проявено търпение, но сам каза, че иска успехите с Ботев да започнат да се случват колкото може по-скоро.

В интервю за предаването "Пред банята" Стоилов изказа гледната си точка и по отношение на строежа на нов стадион на Левски и даде пояснения за плановете на Ботев в тази насока.

В тази връзка специалистът коментира и скорошното взривяване на сектор А на стадион "Георги Аспарухов", където той прекара доста години като футболист и треньор. Мъри призна, че "сърцето му е трепнало, когато "Герена" гръмнал".

"При нас селекцията беше скромна - но от сърце. Ако ни трябват футболисти, собственикът ще ги осигури", започна Стоилов.

"Потенциалът на отбора е добър, имаме нужда от време и работа, за да се развием. Ще видим на коя позиция може да се подсилим.

Всичко зависи от това как футболистите ще приемат идеите ми, но и от това как аз ще им ги предам.

Ако имаме търпение, ще стигнем далече. Ако няма търпение, както се случва с треньорите, ще загубим. Надявам се нещата да се случат по-скоро и по-бързо.

Ботев изчаква концесия за започването на строеж на нов стадион. Аз винаги съм апелирал всички клубове да приемат този начин на развитие.

Нормално е да ми трепне сърцето, когато "Герена" гръмна. Но това е нещо хубаво, позитивно и ново, така че трябва да го приемаме нормално", завърши Стоилов.

Водещи

Най-четени