Станислав Манолев доволен от трансфера си в Динамо (Москва) 26.06 | 12:42
Бранителят смята, че е направил голяма крачка напред
Новото попълнение на Динамо (Москва) Станислав Манолев заяви, че е щастлив от преминаването си в клуба и изобщо не е имал съмнения дали да предприеме тази стъпка.
В началото на седмицата Манолев бе представен заедно с Александър Бютнер като ново попълнение столичния клуб. През пролетта защитникът игра в Кубан (Краснодар) и сега не пропусна възможността да благодари на бившия си клуб, който му помогна в тежка ситуация.
"За мен беше лесно да взема решение за преминаване в Динамо. При цялото ми уважение към Кубан, все пак той не е топклуб и аз просто направих една стъпка напред в кариерата си. По-точно, върнах се на високо ниво, защото и по-рано съм играл в големи отбори.
Понякога е нужно да се спуснеш на по-ниско ниво, за да може после отново да се изкатериш нагоре. Благодарен съм на всички в Кубан, че в труден момент в моята кариера този клуб ми даде шанс и успях да се изявя.
Клубът от Краснодар разполага с отличен колектив, треньор, персонал", сподели Манолев пред руските медии.
Водещи
-
И днес няма следа от 13-годишния Николай
От 9.00 ч. тази сутрин военнослужещи от Втора механизирана бригада с термокамери и дронове са...
25.12 | 11:00
-
Зоните за почасово платено паркиране в София няма да работят на 25 и 26 декември
Преди дни от Столичната община съобщиха за промяна на организацията на движението на градския...
25.12 | 10:40
-
Най-необичайните коледни традиции по света
Коледа се празнува по света с безброй уникални традиции
25.12 | 10:21
-
Какви ястия да сложим на коледната трапеза
Безспорно свинските пържоли са една добра идея за част от коледното меню.
25.12 | 10:00
Най-четени
-
Честито Рождество Христово!
По улиците тръгват коледари, които тропат по вратите на къщите и пеят „Бог се роди, Коледо“.
25.12 | 09:00
-
Обявиха оранжев и жълт код
Единствено за две области няма предупреждение - Кюстендил и Благоевград.
25.12 | 09:40
-
Какви ястия да сложим на коледната трапеза
Безспорно свинските пържоли са една добра идея за част от коледното меню.
25.12 | 10:00