Станислав Манолев отказал на Левски 29.11 | 11:20

Националът се чувства млад, за да се завръща в България

От Краси Киров

Футболистът на ПСВ Станислав Манолев призна, че е разговарял с ръководството на Левски, които са имали интерес към българския национал.

Манолев бе резерва при вчерашната загуба на ПСВ от българския шампион Лудогорец с 0:2 на стадион "Васил Левски" в София.

Националът иска да напусне клуба след като получи статут на постоянна резерва и дори по едно време изпадна във втория отбор.

Въпреки това обаче Манолев направи няколко много добри мача с националната фланелка. Той е категоричен, че ще напусне през зимата след като има договорка с ръководството. Също така договорът на Манолев изтича през лятото и той става свободен агент.

"Има само запитвания засега. Ще отида при този, който е най-сериозен. Искам да премина в отбора от добро първенство," започна Манолев.

"Говорих с хора от Левски, но не мисля скоро да се връщам в България. Ще се постарая да остана в чужбина колкото се може по-дълго. Още съм млад за да се връщам. Искам да играя редовно и за мен това е най-важното" добави 27-годишният национал.

Водещи

Най-четени