Станислав Манолев отказва да тренира с ПСВ 28.01 | 12:13

Очаква се днес изпълнителният директор Марсел Брандс да разговаря с бившия играч на Литекс, за да му даде възможност да обясни отсъствието си

От Краси Киров

Десният бек на ПСВ Айндховен Станислав Манолев самоволно е отказал да тренира с отбора, съобщиха холандските медии.

Както е известно, българският национал в момента е пратен при юношите на клуба, но вчера сутринта изобщо не се е появил на заниманието.

Възможно е причина за отказа на Манолев да тренира да се крие в евентуалния му трансфер във Фулъм, за който усилено се говори.

Очаква се днес изпълнителният директор на ПСВ Марсел Брандс да разговаря с бившия играч на Литекс, за да му даде възможност да обясни отсъствието си.

Слуховете за трансфер на 27-годишния Манолев във Фулъм се засилиха, след като от лондонския клуб продадоха Стивън Кели на Рединг. В същото време лондончани се интересуваха и от десния бек на Олимпиакос Василис Торосидис, който премина преди два дена в тима на Рома.

В холандските медии се говори, че англичаните не искат да плащат пари за трансфер на българина и са готови единствено да поемат личното му възнаграждение. Все пак Манолев се надява, че ПСВ ще са готови да го пуснат на "Крейвън Котидж" без финансов иск, тъй като не попада в бъдещите плановете на треньорското ръководство.

Агентът на българина Мино Райола, който е доста близък с Мартин Йол, вече призна, че 27-годишният защитник е готов да облече екипа на Фулъм.

Манолев има договор с ПСВ Айндховен до лятото на 2014г. Актуалната му трансферна цена е около 1.5 млн евро.

Водещи

Най-четени