Стартира новият сезон на играта Формула Експерт 25.03 | 17:07

Победителят в играта ще спечели посещение на старт от Формула 1 през 2012-а година, много бонуси чакат всички участници

От Методий Методиев

За втора поредна година Sporta.bg и ТВ7 имат удоволствието да представят на истинските фенове на Формула 1 играта formula eXpert. Много нови награди и предизвикателства очакват най-запалените привърженици на световния шампионат в този втори сезон на formula eXpert.

 

Променените правила и нововъведенията:


Дайте своите прогнози за стартовете от световния шампионат, отговорете на експертните въпроси и спечелете посещение на старт от Формула 1 за сезон 2011, както и много други награди за победителите във всеки етап на надпреварата и месечните лидери в класирането.

Посетете formulaexpert.net - регистрирайте се и играйте! Участието е напълно безплатно, а страницата на formula eXpert предлага освен безкрайно забавление и много полезна информация и новини за света на Формула 1.

 

Как печелите точки?

Дайте своите прогнози за изхода на всяка квалификация и на всяко състезание от Гран При на Австралия до края на шампионата през ноемери, наблюдавайте внимателно събитията на пистата на живо в ефира на ТВ7, направете своите промени и познайте Топ 10 на пилотите в съботно-неделният екшън на Формула 1.

Това обаче не е всичко! Спечелете още точки! Бъдете eXpert! Отговаряйте на по пет въпроса свързани с Ф1 във всеки ден, в който циркът на колела почива и увеличете актива си в битката за наградите на formula eXpert.


Поканете приятелите си

Всеки участник в игрите на formula eXpert може да покани до трима приятели, които също да демонстрират експертните си качества. За всеки отзовал се на поканата приятел получават БОНУС точки!

 

Общувайте с феновете на Ф1

Очаквайте съвсем скоро LIVE! CHAT модула на formula eXpert. Чрез тази нова функция ще можете да общувате с останалите участници в реално време и заедно да изживеете емоцията на Формула 1 и formula eXpert.

 

И още ...

БОНУСИТЕ не спират до тук. Всеки участник познал пилотът, който ще направи най-бърза обиколка в дадено състезание получава допълнителни точки. Повече точки ще спечелят и най-бързите в играта с въпроси. Колкото по-бързо и вярно отговорите на всичките пет въпроса за деня, толкова повече БОНУС точки ще добавите към актива си.


Пълните правила на игрите на formula eXpert можете да намерите ТУК
Регистрирайте се в инициативата безплатно СЕГА!

Водещи