Стилиян Петров: Отварям нова страница в живота си 26.05 | 15:51

Капитанът на "лъвовете" говори във видеоизявление от Англия

От Божидар Азманов

Стилиян Петров сподели, че за него винаги е било чест и гордост да играе за България. Капитанът на българския национален отбор няма право да лети и не можа да стане част от шоуто на Националния стадион "Васил Левски", организирано в негова чест.

Приходите от благотворителната инициатива ще отидат за деца, болни от левкимия, а Стилиян Петров направи видеообръщение пред десетте хиляди души, които наблюдават двубоя на живо.

"Всеки път, когато обличах фланелката на България за мен е било чест и съм наистина горд, че съм носил радост на феновете. Още когато мечтаех да играя футбол, винаги мечтаех да играя за националния отбор. Всеки път с фланелката е било чест и съм наистина горд, че малко или много съм носил радост на феновете", сподели Стенли.

"Искам да поздравя Любо за работата, която върши. Показа, че не става само с хленчене, той започна да работи. Той изгради силен, боеспособен отбор да защитава цветовете на България. Пожелавам им успех. Все пак половината ми живот е минал в една незабравима приказка и кариера.

Отварям една нова страница в моя живот. Тече организацията около фондацията ни, да направим нещата в България още по-добри. Призовавам всички фенове да напълнят стадиона и да покажат колко сме единни всички българи. Все още не ми позволяват да не летя. За мен щеше да е наистина прекрасно да съм част от този ден. Надявам се като пусна телевизора, очите ми да се напълнят със сълзи от това, което ще видя", добави бившият капитан на Астън Вила преди началото на благотворителния мач.

Най-четени