Стилиян Петров разкри колко долно са постъпили с него в Астън Вила 15.09 | 16:46

Преборилият левкемията Стенли се изповяда пред островно издание

От Божидар Александров

Големият мъж и пример за хиляди хора по света - Стилиян Петров наруши мълчанието си по темата "Астън Вила". Стенли даде да се разбере, че е силно разочарован от факта, че бирмингамци, за които е давал мило и драго са постъпили некоректно спрямо него.

През лятото Стенли окончателно разкри, че няма странични ефекти, след като пребори левкемията и иска да се завърне като професионален играч. Той стартира подготовка с Вила с надеждата да изиграе един последен сезон в клуба.

Мениджърът на Вила Роберто ди Матео обаче постъпи като завършен идиот и не му предложи договор, което разочарова много българският футболист.

"Нямам лоши чувства към тях. Няма да ви лъжа, бях разочарован, че не ми предложиха нищо. Не знам защо не получих оферта. Това не ми беше обяснено", заяви Стилиян пред "TalkSPORT".

"Предложиха ми работа в школата, която не желаех. Исках да завърша като футболист. Дори не исках да получавам пари", допълни 37-годишният халф.

"Казаха ми много рано. Бях освободен, а можех да направя по-дълга предсезонна подготовка върху всички компоненти. Седнах с Роберто Ди Матео и му благодарих, че ми даде възможността. Стиснахме си ръцете и му пожелах късмет", завърши своята изповед Стенли.

Водещи

Най-четени