Стилиян Петров страда от остра форма на левкемия 30.03 | 17:11

Шокиращите новини бяха разгласени от неговия клубен тим Астън Вила

От Константин Симидчийски

Капитанът на българския национален отбор Стилиян Петров страда от остра форма на левкемия. Шокиращите новини бяха разгласени днес от уебсайта на Астън Вила, който излезе с официално становище по въпроса.

В последните няколко дни Петров се оплакваше от треска и висока температура, като днес от "Вила Парк" обявиха за стряскащата диагноза на 32-годишния халф.

"Ръководството на Астън Вила бе информирано днес, че нашият капитан Стилиян Петров е диагностициран с остра форма на левкемия", се казва в официалното изявление на Вила.

"Стилиян имаше треска след мача с Арсенал в неделя, поради което и премина през медицински тестове. Днес експертите потвърдиха негоавата диагноза. Очакваме съвсем скоро да научим повече за ситуацията. Междувременно молим личното пространство на Стилиян да бъде уважено и ни вярвайте, че ще споделим допълнителна информация, когато я получим".

"Стилиян е обичан от мнозина и ще получи всичката любов и подкрепа от Астън Вила, която може да му помогне", добавят от "Вила Парк".

Водещи

Най-четени