Стилиян Петров - талисманът на новия си отбор 16.11 | 17:31

"Отново се чувствам като дете", споделя Стенли

От Даниел Любомиров

Един от най-знаменитите български футболисти Стилиян Петров сподели, че усеща отново с пълна сила любовта и тръпката от футбола и се чувства "като дете" поради факта, че има възможността всяка неделя да участва в мачовете на аматьорския Уичол Уондърърс в Неделната футболна лига на Англия.

"Преди две години и половина не исках да си мисля какво може да стане в бъдеще, а сега отново се чувствам като дете. За мен е страхотно, че мога отново да играя футбол, дори на аматьорско ниво, просто обичам да съм навън, на терена, в калта и под дъжда", каза Стенли, цитиран от официалния сайт на английската Висша лига.

"Стилиян повдигна нивото на целия отбор. Всеки има огромен респект към него и към това, с което се е сблъскал и преодолял. Всички виждаме глада му за футбол", каза бившият защитник на Ковънтри Дейвид Бъст, който е треньор на аматьорския Уичол Уондърърс.

"Обикновено, когато смятам, че трябва да го сменя, за да не се претовари, той ми казва "да не си посмял", нищо, че аз съм треньорът", с усмивка добавя Бъст.

"Всеки, който идва да гледа срещите ни – а това са много хора – иска Стан (Стилиян Петров) да вкара. Той обаче никога не действа като егоист, постоянно търси начин да подаде на свой съотборник, независимо дали е сам пред празната врата", споделя Джон Бъст – основател и секретар на Уондърърс.

Водещи

Най-четени