Стилиян Петров ще се пробва като коментатор 24.01 | 16:40

Българинът получи покана от "Ал Джазира"

От iNews.bg

Бившият капитан на българския национален отбор Стилиян Петров ще се впусне в ново предизвикателство – коментар и анализ на мачовете от английската Висша лига. Стенли е приел поканата на една от най-гледаните телевизии в световен мащаб - "Ал Джазира" да анализира двубоите от Премиърлийг.

Следващия месец на Петров му предстои пътуване до Дубай, където е ситуирана телевизията, като според вестник "24 часа", с него ще пътува и семейството му. В сряда Стилиян изкара последната химиотерапия от лечението си от левкемия.

До събота той трябва да приема стероиди за укрепване на организма и след това лекарите му гарантирали, че няма да има нужда от допълнително лечение. Така вече ще може да пътува свободно и без да се притеснява.

"Селтик" официално покани звездата си и на мача срещу италианския Интер в първия 1/16-финал от Лига Европа на 19 февруари. Александър Тонев също очаквал с нетърпение да се видят, след като наказанието му вече изтече и той ще може да играе.

Преди това е дербито с "Глазгоу Рейнджърс" на 1 февруари, но още не е ясно дали Стилиян ще успее да пътува заради приетите стероиди. Понякога му е нужна седмица, за да отминат симптомите при приемането на силните лекарства.

Водещи

Най-четени