Стоичков е в София, "Титан" скочи на футболистите 28.06 | 20:27

Камата ще води тренировката в понеделник, а ЦСКА ще заведе дела срещу някои играчи

От Даниел Любомиров

Старши треньорът на ЦСКА и евентуален бъдещ собственик на клуба Христо Стоичков е в София и в понеделник ще бъде на стадион "Българска армия" за тренировката на представителния отбор на ЦСКА.

Междувременно хаосът в клуба е пълен - Спас Делев, Лукас Саша и Пламен Крачунов са напуснали ЦСКА без видима причина, и то след като са си получили всички дължими заплати.

Това е причината ръководството на ЦСКА от "Титан" в лицето на търговския директор Георги Павлов да "скочи" на футболистите и сериозно да осъди поведението им в този кошмарен момент за червена България.

Павлов се закани, че на въпросните играчи ще бъде потърсена наказателна отговорност.

Sporta.bg вече писа за своеволията на "армейците" и за контрастното отношение на Антон Карачанаков към положението в тима и към четирите букви.

"Това са хора, които се наричат дезертьори. Те се възползват от тежката ситуация, в която се намира ЦСКА и така не може клубът да вземе някакви пари за тях от трансфери.

Има мениджъри, които постоянно им пълнят главата с глупости и сега могат да ги уредят като свободни агенти.

На всички тях искам да кажа, че ще направим всичко възможно да си понесат последствията", каза Павлов.

Доскорошният капитан Иван Бандаловски стана поредният футболист, който напусна "Армията" след крайно тежката седмица за всички в клуба.

Според Георги Павлов Бандата е разтрогнал с ЦСКА по взаимно съгласие, а Михаил Венков е освободен от клуба. Нджонго Присо не се явява на тренировките, а на вратаря Томаш Черни е предложен нов договор с по-ниска заплата.

По-рано днес пък бразилската перла на "червените" Мишел Платини официално премина в редиците на шампиона Лудогорец.

Sporta.bg припомня, че Павлов разкри единствения възможен вариант за светло бъдеще на ЦСКА, който минава през осъществяване на сделка с Нефтохимик, а алтернативата е изключително неприятна.

По-рано днес Лицензионната комисия към БФС оповести, че "лиценз не може да се прехвърли" и ЦСКА няма как да разчита на такава опция с "шейховете" от Бургас.

Най-четени