Стоичков интервюира Меси и го надъха за титла 10.05 | 08:48

Камата пожела Барселона да стане шампион

От Даниел Любомиров

Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи звездно интервю за мексиканската телевизия "Телевиса" с трима от най-важните състезатели на Барселона Лионел Меси, Шави Ернандес и Андрес Иниеста.

Камата използва случая, че има знаменитото трио пред себе си, за да надъха играчите на каталунците да направят всичко възможно, за да спечелят титлата в Примера дивисион. Припомняме, че след купища обрати в последните 5 кръга на шампионата Барселона стана реален претендент за златото, след като Реал Мадрид записа две поредни равенства.

В типичния си стил бившият любимец на феновете на "блауграгана" Стоичков си пожела Барселона да стане шампион, Атлетико (Мадрид) да победи Реал на финала в Шампионската лига, а "белия балет" да остане без отличие.

След като обсъдиха битката за титлата в Испания, Меси, Шави и Иниеста си размениха закани за предстоящото Световно първенство в Бразилия. Лео е уверен, че Аржентина ще спечели на територията на вечния си враг, докато Шави и Иниеста не виждат причина Испания да спира доминацията си в световния футбол.

Водещи