Стойчо: Външни фактори искат да има напрежение в ЦСКА 06.11 | 18:26

Треньорът се обърна със специално послание към феновете

От iNews

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов излезе със специално изявление към феновете на "армейците". Той заяви, че атаките срещу клуба са умишлени и целят неговата дестабилизация. Младенов обяви, че тези атаки правят "червените" по-силни.

В същото време той даде почивка на Тони Силва, който се прибра в Португалия. Трима играчи на "червените" се подготвяха по индивидуална програма - Иван Стоянов, Тончи Кукоч и Пламен Крачунов.

Ето и цялото съобщение на Стойчо Младенов без редакторска намеса:

Армейци,

Всички ние станахме свидетели как в последните дни външни фактори, водени от чужди интереси, нагнетиха напрежение около нашия Клуб.  Един разговор между мъже, между ръководители, треньори и играчи,  отприщи елементарно скалъпени "раздори" с цел да се дестабилизира ЦСКА.

Уверявам Ви, че това ни прави още по-задружни и сплотени. Като старши треньор съм категоричен, че подобни ходове дело на странични за Клуба хора, амбицират двойно мен, целия ми екип, футболистите, ръководството и привържениците. Повече от всякога сме едно цяло. Заради такива зле прикрити атаки съм уверен, че в ЦСКА сме на прав път. За пореден път заявявам, че вярваме дълбоко и безрезервно на Александър Томов и Александър Тодоров.

Сигурен съм, че ние ще направим така, че всички останали да се убедят и усетят, че "Заедно можем всичко"! Убеден съм, че червената общност е могъща по силата си и несравнима в обединението и подкрепата си към ЦСКА.  Нищо няма и не може да ни спре да защитаваме винаги и навсякъде по терените честта на Клуба и отбора.

ЦСКА над всичко!

Стойчо Младенов

Водещи

Най-четени