Стойчо Младенов: Има организация срещу ЦСКА 10.03 | 13:55

Специалистът е убеден, че "армейците" имат голям потенциал и скоро могат да бъдат разкрити истинските възможности на тима

От Краси Киров

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция преди утрешното домакинство на "червените" в "А" група срещу Калиакра (Каварна).

Специалистът е убеден, че "армейците" имат голям потенциал и скоро могат да бъдат разкрити истинските възможности на тима.

Според новия наставник на ЦСКА срещу тима има организация, както през годините. Младенов визира бонусите, които получават съперниците на "червените".

"Доволен съм от това, което свършихме през седмицата. Убеден съм, че потенциалът на ЦСКА е много по-голям от това, което момчетата показаха до момента. Ще променя метода и начина на подготовка на отбора с цел оптимизиране на възможностите и пълното разкриване на качествата на състезателите."

"Не съм магьосник и не мога да променя нещата на 180 градуса, но утре ще има промяна. Говорим за мотивация, за скорост, за поведение, за агресия. Това са нещата, които изисквам и вярвам, че футболистите ще се справят. Мисля за лятната селекция и имам визия какво трябва да се случи, но не искам все още да говоря по тази тема", заяви Младенов.

"Сигурен съм, че няма да има протести. Вярвам във феновете. Интересува ме само мачът с Калиакра, за който ще излезем максимално концентрирани. И дума не може да става за подценяване. Готови сме, групата е ясна. Ще има промени спрямо първия мач и вие ще ги видите. Всички срещу ЦСКА дават най-доброто, а и конкурентите действат по начин, по който да стимулират съперниците ни."

"Има организация срещу нас, както винаги е имало. Доказателство са допълнителните бонуси, които са дадени на Черноморец, за да играят срещу ЦСКА. Аз не казвам, че е лошо. Нормално е. И преди години имаше случай през 2002-2003 година, когато Батков даваше по 50 хиляди долара на точка, взета от ЦСКА, но не успяха. Ще видим как ще се развият нещата. Каквото имах да казвам за държавната намеса във футбола, го казах. Нека Левски да докаже, че не е така", добави Стойчо

Водещи

Най-четени