Стойчо Младенов заведе ЦСКА в Хаджидимово 12.09 | 14:43

Наставникът на "армейците" с няколко въпросителни преди сблъсъка с Пирин (Гоце Делчев)

От Божидар Азманов

Стойчо Младенов скри ЦСКА от медиите до мача срещу Пирин (Гоце Делчев) утре следобед, като отборът замина на еднодневен лагер в Хаджидимово.

"Червените" ще проведат едно вечерно занимание на стадиона в градчето, а след това наставникът ще избере 18-те играчи, на които ще може да заложи в сблъсъка срещу скромния Пирин.

Заедно със своите съотборници за лагера отпътува и Мамади Сидибе, който все още не е дебютирал за ЦСКА, но се очаква да попадне в окончателната група на Екзекутора на Ливърпул.

Освен дилемата за Сидибе Младенов трябва да решава и проблемите в защита на тима, след като в миналия кръг бранителят Джаксън Менди си изкара ненужен червен картон и по този начин пропуска гостуването в Гоце Делчев.

Предполага се, че неговото място ще бъде заето от Апостол Попов, докато отдясно на защитата в титулярните 11 ще се завърне Венци Василев.

В същото време двама от играчите на Пирин разтрогнаха договорите си с клуба. Това са Николай Николов и Румен Лапантов, а в близките часове се очаква да напусне и Любо Витанов. Така тимът от Гоце Делчев има да решава още повече проблеми преди домакинския си мач срещу набиращия скорост ЦСКА.

Водещи

Най-четени