Стойчо Младенов наясно със състава за дербито с Левски 14.10 | 20:25

Наставникът на ЦСКА няма колебания за различните постове

От Краси Киров

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата над Раднички с 3:1 в Сърбия. Младенов остана доволен от контролата, която е последна за "червените" преди двубоя с Левски в А група на 20 октомври.

"Всички армейци искаме да бием Левски. Няма такъв който да не иска. В мача с Раднички се видя, че това върху, което работим като бързина и дисциплина се получава. Създадохме много голови положения. През втората част многото смени накъсаха играта," заяви Стойчо Младенов.

"До мача с Левски има много време, но съм наясно със състава. Нямам колебания за постовете. Интересуваме се от Левски, но ще ги видим как ще играят в дербито. Аз знам какво могат, както и те знаят какво можем ние. В България е трудно да се изненадат отборите," добави Стойчо.

"Не трябва аз да коментирам Майкъла, Митко Борисов или който и да е от щаба. Не е моя работа. Аз трябва да се говоря за играта, за отбора за спортно-техническите неща. Нямам как да няма напрежение в отбор като ЦСКА защото ние играем всеки мач за задължителна победа. Този който не може да се справи значи не е за тук."

"Аз не отговарям за картотеките. Но ще съм най-щастливият човек, ако мога да разчитам на Мишел Платини. Той може да ни даде повече класа. Лесно е за хората отвън да критикуват и да дават оценки и акъл. Тези обаче които са постоянно с футболистите познават най-добре отбора. Така е навсякъде," завърши Младенов.

Водещи