Стойчо Младенов не се яви на детектора на лъжата 11.01 | 09:41

Георги Илиев се отказа заради отсъствието на бившия наставник

От Краси Киров

Стойчо Младенов отказа да се яви на детектора на лъжата, който бе сформиран от TV7 за да се изяснят нападките между бившия наставник и спортния директор на тима Георги Илиев - Майкъла.

Рано тази сутрин на уговорената среща на детектора на лъжата се яви само Георги Илиев, докато Стойчо Младенов отказал с мотива, че не иска да продължава в този цирк.

След това обаче Георги Илиев също отказа да се яви на детектора на лъжа при отсъствието на Стойчо Младенов. Въпреки подканата от водещите, че ще стане герой, той не се съгласи защото това било между него и Стойчо.

Единствено Георги Илиев заяви, че никога не е преговарял с друг треньор зад гърба на Младенов, като само се е шегувал със Стоичков в частен разговор.

"Бяхме с Христо Стоичков на нова година и му казах в рамките на шегата, че вратите на ЦСКА  са отворени за него. Всички легенди на "червените" имат място на "Българска Армия". Казах му, че следващия му тим задължително трябва да бъде ЦСКА," сподели Майкъла.

Ръководството на "Титан" успя набързо да конфронтира две от най-силните личности на "Армията". Всичко започна преди една седмица, когато Стойчо Младенов бе уволнен от ръководството и след това наставника заяви, че е разочарован от Майкъла, защото е знаел за неговото уволнение и нищо не му е казал.

"През цялото време е знаел за уволнението ми, а не направи нищо, за да ме подготви. Нещата са крайно нечестни и подмолни", бяха думите на Младенов малко, след като бе освободен от поста на старши-треньор.

След това обаче Георги Илиев се оправда в студиото на TV7, че не е знаел за уволнението на Стойчо, което било решено от собствениците преди това. Освен това обаче Майкъла пожела да застане на детектор на лъжата и дори нападна Стойчо като го обвини, че е взимал комисионни по трансфери.

Водещи

Най-четени