Стойчо Младенов отговори на критиците си 22.10 | 21:34

"Нека ме оценяват според резултатите", посочи треньорът на ЦСКА

От Константин Симидчийски

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов се включи в ефира на "Пред банята" по TV7, като отново сподели мнението си за отминалото Вечно дерби с Левски.

Макар и да бяха със статут на аутсайдер, "червените" спечелиха срещата с 1:0 и постигнаха ценен успех над големия съперник.

"Не обръщам внимание на критиците, гледам единствено своя път. Отново ще повторя нещо, което съм казвал и преди - резултатите най-добре говорят за качествата на един треньор. Нека се видят резултатите ми през всичките години като треньор, да видят съотношението ми между отбелязани и допуснати голове. Но да се прецени от професионалисти, а не от аматьори, които просто разсъждават на висок глас", заяви Младенов по адрес на критиците си.

Попитан дали победата на ЦСКА е плод и на твърде слабата игра на Левски, Екзекутора отговори: "Не мисля, че Левски е бил слаб съперник. Нима нашата победа се дължи само на това? Как досега Левски доминираше във всички мачове, а сега изведнъж бе много слаб".

Младенов потвърди, че евентуалното включване в игра на Мишел Платини е нямало да извади голмайстора Серж Нюаджи от титулярния състав. Именно Нюаджи донесе победата на ЦСКА.

"Серж нямаше да отпадне от титулярите. В последните мачове той играе твърд титуляр в нашия състав. Досега обаче игра като крило, а този път на върха на атаката", поясни Младенов.

Относно начина, по който той поздрави публиката на Левски след двубоя, Стойчо Младенов обясни: "Не го приемайте като протягане на ръка. Никога не бих протегнал ръка към нещо, което ме е обидило. Припомнете си ерата "Чорни" и това ръководство с Тодор Батков, което при едно награждаване направи така, че на тениските на Левски да пише "Аз мразя ЦСКА". Това бе едно истинско престъпление".

Водещи

Най-четени