Стойчо Младенов още държи на Венци Христов 11.02 | 08:15

Снощи ЦСКА се завърна от лагера в Турция

От Божидар Азманов

Късно снощи ЦСКА се прибра късно снощи от Турция, където бе на подготвителен лагер.

В курорта Сиде "червените" изиграха пет контроли. В тях те записаха победи над носителя на купата на Дания Есберг с 2:1 и чешкия Спарта Прага с 1:0 равенства срещу казахстанския Жетису  (0:0) и срещу унгарския Дебрецен (2:2) и допуснаха само едно поражение - от австрийския Адмира Вакер с 0:1.

На родна земя треньорът на "армейците" Стойчо Младенов сподели, че е доволен от подготовката и подчерта, че не се е отказал от това да има нападателя на Берое Венцислав Христов в състава си.

Това обаче е трудно осъществимо, тъй като вчера старозагорци обявиха, че сделката окончателно е пропаднала и дори ще съдят ЦСКА.

"Имам търпение. Няма да бързаме с привличането на друг централен нападател. Ще чакам до последно Венци Христов. Негов трансфер е едно от важните неща за бъдещето на нашия отбор", заяви Младенов.

"И в двата лагера изпълнихме на 100 процента заплануваната програма. Иван Стоянов е един доказан футболист. Когато разбрахме, че е свободен, не се подвоумих нито за миг. Направихме всичко възможно да го привлечем, защото може да ни помогне изключително много", добави специалистът.

Младенов разкри още, че испанският ляв защитник Браян Ереро, който изкара проби в отбора, е получил предложение за договор и се чака неговият отговор.

Какво друго каза Стойчо Младенов вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени