Стойчо Младенов ще бъде новият треньор на ЦСКА 05.03 | 12:28

Босовете на „червените" се решили да направят кардинални промени още след първия кръг на първенството

От Краси Киров

Бившия футболист и наставник на ЦСКА Стойчо Младенов се завръща в клуба и ще бъде новия старши-треньор.

Босовете на "червените" се решили да направят кардинални промени още след първия кръг на първенството, след като тима загуби от Черноморец на старта с 0:2 и разочарова с играта си.  Досегашният наставник Димитър Пенев и спортно-техническия директор Драголюб Симонович няма да останат на работа в клуба, като бъдещето им остава неясно.

Според различните информации Стойчо Младенов ще доведе свой екип в отбора. Той ще се включи още в утрешната тренировка на "червените" от 10:00 часа.

Така Стойчо се завръща отново в ролята на спасител за трети път в тима на ЦСКА. "Екзекуторът на Ливърпул" е легенда на "червените" и феновете със сигурност ще останат доволни от пристигането му.

Именно при Стойчо Младенов пък са и най-добрите победи на ЦСКА над Левски в последните години, както и най-доброто класиране на "червените". Стойчо направи ЦСКА шампион през 2003 и 2008 година. Първият път "червените" триумфираха с титлата в А група след шест годишна пауза.

През 2008 година пък ЦСКА стана безапелационен шампион след като финишира на 16 точки пред Левски, а през целия сезон "червените" не допуснаха нито една загуба. След това обаче Младенов напусна работата си заради проблемите с лиценза, който лиши ЦСКА от участие в евротурнирите.

Стойчо е любимец на целия сектор Г и неговото назначаване ще поуспокои надигащите се страсти по оста феновете на ЦСКА - ТИТАН.

Водещи

Най-четени