Стойчо Стоев: Радвам се, че обединихме хората 13.03 | 11:28

Наставникът на Лудогорец иска тимът му да напусне "Васил Левски" под аплодисментите на публиката

От iNews.bg

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че най-голямата победа за него е фактът, че тимът му е обединил феновете в България.

Тази вечер "орлите" излизат срещу Валенсия в първи осминафинал от Лига Европа, а трибуните на Националния стадион "Васил Левски" ще са пълни до краен предел.

"Радвам се, че по някакъв начин обединихме хората в цялата страна. Може би това е най-голямата победа, която постигнахме. Хората искат от нас не само да побеждаваме, а да побеждаваме красиво. Затова искам да излезем спокойни, усмихнати и да предоставим една прекрасна продукция на хората", заяви Стоев пред БТВ.

Той добави, че тимът му има сили да преодолее Валенсия, но остава реалист и най-важното за него е играчите му да се представят добре на т ерена.

"Надявам се да отстраним Валенсия, но все пак сме реалисти и знаем, че може би един ден този поход ще спре. Моите очаквания са да успеем да се представим добре срещу един сериозен отбор. Те вече започват след всеки изминал етап да стават все по-трудни. Останахме само 16 в Европа."

"Искам да излезем уверени и усмихнати. Каквото и да се случи, хората да ни изпратят с аплодисменти", заключи треньорът на Лудогорец.

Водещи