Сър Алекс за Бекъм: Влюби се във Виктория и това промени всичко 23.10 | 13:20

Мениджърът разкри подробности от кухнята на клуба в новата си автобиография

От Краси Киров

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън публикува своята автобиография, в която впечатление правят критиките към Дейвид Бекъм, Рой Кийн.

Конкретно за Бекъм Фъргюсън коментира, че проблемът с бившия английски национал е, че се е влюбил във Виктория, което е променило всичко.

"Той се влюби във Виктория и това промени всичко. Аз трябваше да контролирам случващото се в клуба", каза Фъргюсън по повод разялата с Бекъм през 2005 година.

Шотландецът също така говори и за транферите на полузащитника, като подчерта, че най-голямата грешка е била напускато му на Реал Мадрид в посока Лос Анджелис Галакси.

"Но ние взехме правилното решение, когато го пуснахме в Реал. Но ако той бе поискал моя съвет, когато напусна Мадрид, щях да му кажа "как може да напуснеш Реал, за да отидеш в ЛА Галакси".

Все пак той се преоткри в ПСЖ и Милан. Може би през следващите години ще погледне назад и ще си каже, че е трябвало да остане в Реал Мадрид. Той е икона за всяко дете в света и е прекрасен човек", добави легендарният специалист.

Вижте видеo с изказването на сър Алекс само в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени