Тартори в "синята" агитка обясниха за събличането и плюенето в Левски 13.10 | 20:35

Бившият председател на Националния фенклуб заяви, че не би постъпил по такъв начин с Ивайло Петев

От Даниел Любомиров

"Не оправдавам постъпката, аз бих влязал на среща с Петев, без журналисти, за да му кажем къде е дошъл", заяви бившият председател на Националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев, известен с прякора си Голди.

В предаването "Спортен свят" по Канал 3 Тепсиев опита да обясни мотивите на феновете на Левски да недоволстват от случващото се в клуба, без обаче да оправдава постъпката на маскираните лица, които унижиха Ивайло Петев на представянето му.

"Аз не деля хората на повече левскари или по-малко левскари, но всеки левскар е идеалист", продължи Голди. "Феновете изстрадаха страшно много, защото за 5 години се изредиха някакви хора, които само ни обещават купи и титли, а ние не искаме тези неща на всяка цена.

Футболистите ни са чиновници, наемници, не само от чужбина, а и от школата. Не им се обяснява какво е Левски - идва Йока и никой не му казва, че идва в уникален клуб. Затова щяхме да кажем на Петев къде е дошъл", каза Тепсиев.

"Това, което се случи, назрява от 4 години. Не са сгрешени тези деца, политиката на Левски е сгрешена, защото тя не е какъв футбол играем, а какви ценности пази клуба. Владо (Владимир Владимиров - Гугутката, сегашен председател на Националния фенклуб) прави грешки, но и ПФК Левски прави грешки, защото в съблекалнята няма левскарска обстановка.

Няма уважение към легендите, виновни са тези, които допускат такива неща. Не може фактори в клуба да плюят футболистите на среща с феновете и после да искат тези футболисти да ги уважават", каза Петър Димитров, който беше говорител на Националния фенклуб на Левски от времето на Голди.

Водещи

Най-четени