Тити Папазов даде задна: Акциите пътуват, но не е ясно кога ще стигнат! Левски заслужава Купата 11.05 | 13:30

„Валентин Златев ме подкрепя, но да не си фантазирате медиите, че тази подкрепа е финансова. За такава не е ставало никога въпрос. За мен моралната му подкрепа е с по-голяма стойност“, подчерта Папазов

От iNews.bg

Тити Папазов даде дълго интервю за Дарик и dsport, в което заяви, че неговото лично мнение е, че Павел Колев и треньорският щаб на "сините" трябва да останат в клуба. Папазов разкри, че има подкрепа от Валентин Златев, но тя в никакъв случай не е финансова, а само морална.

"Никъде не съм казал, че ще дойдат утре акциите. Казах, че ще бъдат изпратени утре. Колко време ще пътуват не знам. Като стигнат и като приключат всички процедури може да коментираме", започна Папазов.

"За спортно-техническото ръководство. Какво се случва с него? Има правила, има действащ надзорен съвет. Обявена е датата 14 май, днес е 10 май. Тези хора изпълняват един морален акт. Подаването на оставки е морален акт. Те изстрадаха много в тези месеци. Аз лично мога да коментирам като човек, смятам, че тези хора страдаха. И смятам, че те заслужават да спечелят Купата. Имат огромни шансове, а за да има такива шансове Левски в момента се дължи на тяхната работа. Всички сини фенове, а те са милиони, ще останат с много противоречиви мнения за хора, които добре си вършеха работата. Би се приело като дезертьорство у феновете, така смятам. Надявам се двата оставащи мача за Купата да бъдат успешни и Левски за първи път от доста време да сложи купа във витрината си. Тези треньори го заслужават. Има надзорен съвет, който трябва да приеме оставките. Тъй като не съм запознат юридически не искам да коментирам нероден Петко", каза още Тити.

"Дали ще остана треньор на Левски Лукойл? Не желая да отговарям на въпроси в бъдещето – баскетболното първенство ще започне октомври."

"Валентин Златев ме подкрепя, но да не си фантазирате медиите, че тази подкрепа е финансова. За такава не е ставало никога въпрос. За мен моралната му подкрепа е с по-голяма стойност", подчерта Папазов.

"Първоначалната идея беше да отида и да се моля на господин Божков и да успея да го убедя в правотата си. Радвам се че той по-рано бе стигнал до правилния извод. Изводът по никакъв начин да не пречи, ако няма реална възможност да помага, както много очакваха. Едните от страх, другите от завист - очакваха така да се случи. Господин Божков изненада голяма част от България. В частност хората, които мислеха, че той ще фалира Левски. Първоначално трябва да успея да обединя цялата синя общност. Левски трябва да бъдат една огромна маса от хора, които обичат клуба", каза още баскетболният треньор.

Водещи

Най-четени