Тити Папазов изригна срещу Лукойл 26.02 | 18:36

Треньорът се закани, че Левски ще е шампион

От Иво Вецев

Старши-треньорът на БК Левски Константин Папазов се защити от думите на директора на Лукойл Академик Сашо Везенков, който го нарече "най-големия тарикат в баскетбола" преди няколко дни.

Причина за думите на Везенков беше трансферът на Брендън Хийт в Левски, като в Лукойл смятат, че подобна сделка не е трябвало да има. В крайна сметка обаче Хийт е играч на "сините" и ще играе още в турнира за Купата на България.

Самият Папазов се заяде със "студентите", а в същото време заяви категорично и отговорно, че Левски ще бъде тазгодишният шампион.

"Вярвам в успеха на Левски. Това е най-силният ни отбор от години. Съвсем сериозно тук и сега заявявам, че Левски ще бъде шампион", коментира Папазов.

"Лукойл Академик има верни фенове, но те са или 44, или 48, докато нашата вярна публика може да направи разликата. На г-н Везенков ще му кажа, че правилата са еднакви за всички. Бих приел критики, ако за богопомазания Тити Папазов има отделна точка, но всички сме при еднакви условия", каза още Тити.

Новото попълнение на Левски - Брендън Хийт, пък сподели в навечерието на Купата на България, че е дошъл при "сините" да печели и вярва, че знае рецептата, с която Лукойл може да бъде победен.

"Запознат съм с играта на Лукойл и мисля, че знам как да ги победим. Роден съм победител и се надявам да продължа да печеля с Левски", каза Хийт, а всички новини около българския баскетбол и Купата на България може да четете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени