Тити Папазпв обяви, че е заразен с COVID-19 и вече е под карантина 07.07 | 12:00

“Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни", написа емоционалният Тити

От iNews.bg

Единият от собствениците на Левски Тити Папазов е болен от коронавирус. Това съобщи самият той във Фейсбук.

"Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болестта”, сподели Папазов в социалната мрежа.

"Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни. Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони левскари за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи”, допълни баскетболният специалист.

Той уточни, че няма никакви симптоми, чувства се добре и му предстои да спази задължителната 14-дневна карантина.

Миналия четвъртък Папазов изгледа на живо мача между Царско село и Черно море, който се превърна в огнище на зараза от коронавирус. След двубоя той дори лично е поздравил за победата треньора на Черно море Илиан Илиев, който в този ден бе рожденик. През уикенда от Царско село обявиха, че защитникът на тима Мартин Кавдански е дал положителна проба за коронавирус, а вчера от варненския клуб разкриха, че цели 16 играчи на тима са заразени с COVID-19, което поставя отбора в изключително тежка ситуация преди решаващите битки в борбата за бараж за участие в Лига Европа. 

Водещи

Най-четени