Тодор Батков се ядоса на Левски 27.02 | 16:43

Адвокатът бесен след случая "Атанас Курдов"

От Константин Симидчийски

Собственикът на Левски Тодор Батков разкритикува своите подчинени заради звучния трансфер на Атанас Курдов по посока казахстанския Астана.

Смята се, че Славия е прибрал около 1 милион евро за юношата на "сините", който съвсем наскоро тренираше около два месеца с Левски на "Герена". Курдов обаче така и не бе одобрен, а скоро след това подписа със Славия, за да се стигне и до мега трансфера му Казахстан.

"Казал съм треньорите да не допускат да бягат децата. Ние сме Левски. Юношите ни могат да си тръгват само като Антонио Вутов – през парадния вход", категоричен бе Батков.

"Няма да спрем никой да отиде в голям тим от Европа. Питах треньорите 7-8 пъти какво правим с Курдов. Какво да ви кажа, момчето е наш юноша и ни чакаше. Дойде и ни помоли да тренира с отбора. Аз не му се сърдя, че ни вкара гол", добави още адвокатът.

Според Тодор Батков, случилото се с Атанас Курдов е ясен знак, че в Левски се допускат сериозни грешки по отношение на селекцията.

"Случилото се показва, че не се бъркам в селекцията, защото можеше да го реша с един замах. Просто щях да му кажа да подпише", посочи Батков.

Водещи

Най-четени