Тодор Янчев и Румен Трифонов се завръщат в ЦСКА 31.03 | 21:16

Феновете на ЦСКА готвят протести преди и след всеки мач на "червените"

От Краси Киров

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи група от 20 футболисти за гостуването на Видима-Раковски в Севлиево. Срещата от 22-ия кръг в А група е в неделя (1 април) от 13:30 часа.

Голямата новина е завръщането в състава на капитана на "червените" Тодор Янчев и на Румен Трифонов, които изтърпяха 3-месечните си наказания заради употреба на допинг и попадат сред избраниците на Младенов за първи път през пролетния полусезон.

Вчера те, заедно с Костадин Стоянов, който обаче е контузен, бяха реабилитирани от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз и Стойчо Младенов веднага се възползва от правото си да ги включи за срещата в Севлиево.

Двубоят с Видима пропуска камерунският нападател на ЦСКА Нджонго Присо, като за него това ще бъде втора среща от наказанието му от общо седем мача, наложено заради невъздържаното му поведение по време и след мача с Локомотив (Пловдив) на "Лаута" преди няколко дни.

По-рано днес пък председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов Дучето обяви, че феновете на "червените" готвят протести преди и след всеки мач на своя клуб. Според Дучето от футболния съюз и дисциплинарната комисия умишлено ощетяват "армейците".

"Ще искаме позволение от Общината да протестираме пред БФС преди и след всеки наш мач. Футболът в България загива, защото титлата се решава на Иван Асен II, а не на терена. Ще изискаме от Столична община конституционното си право да протестираме пред сградата на БФС преди и след всеки наш мач," заяви Димитър Ангелов на специална пресконференция.

"Няма да позволим някой да се гаври по този начин с труда на треньора, на футболистите и на любовта на феновете. Ще се борим срещу това с всички позволени средства, докато настъпи справедливост," добави Дучето.

Също така всички фенове на ЦСКА изразиха своята подкрепа към Стилиян Петров и семейството му.

Ето и групата на "армейците" за гостуването на Видима-Раковски:

88. Благой Макенджиев, 92. Райс Мболи, 3. Адемар, 5. Тодор Янчев, 7. Антонио Томас, 8. Румен Трифонов, 10. Жуниор Мораеш, 11. Иван Бандаловски, 14. Станислав Костов, 15. Станко Йовчев, 16. Александър Якимов, 18. Борис Галчев, 21. Коста Янев, 23. Мартин Дечев, 24. Илияс Хадад, 25. Ангел Грънчов, 26. Николай Дюлгеров, 32. Георгиан Паун, 66. Пламен Крачунов, 71. Антон

Водещи

Най-четени