Томов обясни защо е оставил Стойчо Младенов в ЦСКА 18.03 | 15:47

Главният акционер на "червените" отново говори пред медиите

От iNews.bg

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов обяви мотивите си да не приеме оставката на Стойчо Младенов и да го убеди да остане начело на клуба поне до края на настоящия сезон.

Бившият вицепремиер обяви, че за разлика от тиражираните информации в медиите, реално не е имало "особени драми" в разговорите му с Младенов. Томов посочи три основни аргумента за решението си:

"Трудно е да сменяме треньори по време на плейофите. Чувстваме силната подкрепа към треньора от страна на феновете и футболистите, а и който и да дойде в този момент, трудно ще се адаптира в такава динамична ситуация.

Стойчо Младенов е отговорен и морален човек, затова си подаде оставка след 3 загуби, но ние не я приехме. Ние сме убедени, че Стойчо Младенов е много способен треньор и ще успее да вдигне отбора, да го върне към победите.

Разговаряхме с фенските фракции, благодаря на феновете за разбирането и подкрепата. Всички привърженици застанаха зад треньора, апелът е за масово присъствие на домакинството на Берое в събота. Вчера два часа говорехме със Стойчо и се разбрахме в 10 часа. Може да се очаква много повече от човек, който така приема три загуби.

Футболистите трябва да измият петното, което лепнаха с трите поредни загуби. Очаквам много сериозен мач в събота, мисля, че нещата ще тръгнат в победен ход", каза Томов на пресконференция.

Водещи

Най-четени