Топ 5 спорта, на които да залагате в Bet365 България 01.11 | 10:29

От iNews.bg

Британската бетинг компания Bet365 е лицензирана в България и предлага в сайта си разнообразие от спортни залози и други хазартни игри. Много хора предпочетоха услугите на този букмейкър, тъй като има предоставя високи коефициенти, добри бонуси и отлично мобилно приложение. В тази статия ще разгледаме пет спорта, които се предпочитат от клиентите на оператора, тъй като предоставят наистина ударна доза адреналин и изпепеляващи емоции.

Футбол

Футболът в Бет365 е най-предпочитания спорт. За всички големи първенства и турнири в Европа и света, са дадени високи ставки, а също и опции за създаване и затваряне на залога. Играчите могат да избират от хиляди събития, каквито са държавните шампионати и турнирни битки, а също и международни надпревари като Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на Конференциите. На база всичко това футболната игра е предпочитана за залози от мнозина.

Има и немалко оферти за футбол, за които може да намерите информация на Бет365 сайт за хазартни игри, и да се възползвате от тях, ако желаете. Предложен е стартов бонус за нови играчи, но има и промоции за вече регистрирани потребители. По този начин изживяването от залаганията става още по-силно.

Баскетбол

Баскетболът също не отстъпва пред останалите спортове. Вие решавате, дали да залагате на NBA, или ще се насочите към някое друго първенство. Предложенията са много, както всеки може да се увери с очите си. Потребителите могат да залагат за това, кой ще победи в мача, а също и да изберат някой от многобройните пазари идващи с още по-добри коефициенти. Тук не забравени най-големите надпревари Евро Купа, Евролига, VTB лига и Националната баскетболна асоциация.

Тенис на корт

Ако ви бива в прогнозирането на тенис мачове, то тогава раздел "Тенис" в Бет365 ще ви грабне с битки от световните кортове. На тази страница в онлайн платформата присъстват топ турнирите: Уимбълдън, Аустрелиън Оупън, Откритото първенство на САЩ, ИТФ сериите, Купа Дейвис и много други. Не си мислете, че ставките са по-ниски, отколкото тези на останалите спортове. Тук ще попаднете на много добри стойности, които се увеличават още повече с наличните маркети.

Бокс

Привържениците на бокса също има какво да намерят в сайта за залози. След като влезете в раздела "Бокс" ще откриете опцията предстоящи срещи, за да откриете всяко едно събитие. Избирайки конкретен сблъсък имате възможност за залог на победителя, но и много интересни пазари за залози на рунд, ще се изиграят ли всичките рундове, колко рунда ще има в сблъсъка, кога ще приключи боксовия мач и още някои предложения. Ето защо, поставяме и бокса сред най-любопитните спортове предложени от британския бранд.

Електронни спортове

В случай, че харесвате залозите на електронни спортове, в сайта на Бет365, ще откриете много добър раздел, където има състезания от всяка точка на света. Присъстват всички популярни компютърни игри, като в това число влизат Counter Strike, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six, StarCraft II и още немалко заглавия. Не на последно място се предоставя възможност да гледате преки излъчвания от оспорваните eSports турнири, което е наистина голямо удобство за залагащите. По този начин свършва тази наша статия, а ние ви желаем много късмет и всичко хубаво!

 

Водещи